HUSKY DAYS s až -50% rozdílem od doporučených cen. Akce trvá jen do 6.5.

Tipy na sportovní mikiny, které můžete vzít i do města

Nechcete mít v šatníku velké množství mikin? Vybírejte takové, které můžete bez problému využít na sport, ale i do práce nebo do města. Nechte se inspirovat našimi tipy pro dámy, pány i děti.

Tipy na mikiny pro dámy

SENSOR MERINO UPPER traveller

Dámská mikina SENSOR MERINO UPPER traveller se skvěle hodí na sport, ale obléct si ji můžete klidně i do města. Vnější část mikiny je vyrobena z Merino vlny, která příjemně hřeje, reguluje tělesnou teplotu a zabraňuje zápachu. Vnitřní část je naopak vyrobena z Nano Soft polypropylenu, který je funkční.

1025622_sensor-merino-upper-traveller-damska-mikina-dusty-pink

Kilpi ERRY-W

Celorozepínací mikina Kilpi ERRY-W je vhodná jak na celodenní nošení, tak do města. V přední části má dvě praktické kapsy a je vybavena kapucí se stahovacími šňůrkami. Díky decentnímu designu ji můžete nosit při sportu, na procházku do přírody, nebo do města. V dostání je ve více barevných variantách a tak si jistě vybere každý.

892599_kilpi-erry-w-tmave-cervena

Kilpi TOMMS-W

Další mikinou, kterou využijete pro více příležitostí je Kilpi TOMMS-W, která je vyrobena z materiálu OPTI-STRETCH, díky čemuž je velice elastická. Navíc pomáhá odvádět vlhkost z prvních vrstev a chrání před vnějším chladem. Mikina má náprsní zipovou kapsu a dvě zipové kapsy se síťovaným kapesním váčkem, který slouží jako extra ventilační zóna.

887124-1_kilpi-tomms-w-ruzova

Husky Dámská mikina z merino vlny Alou L

Posledním tipem pro dámy je dámská lehká mikina z merino vlny Alou L, funkční kousek do všech podmínek, kterou využijete pro celoroční nošení ve městě i v přírodě. Mikina je skvěle prodyšná, v létě mírně chladí a v zimě hřeje. Má vnější boční kapsy se zipem a vnější náprsní kapsu.

1036308_husky-damska-mikina-z-merino-vlny-alou-l-black

Tipy na mikiny pro pány

Trimm MICRON grey/ black

Lehká pánská mikina Trimm MICRON je určena především jako střední vrstva při nižších teplotách nebo jako samostatná bundička, nosit ji ale můžete také jako vkusné oblečení pro volný čas. Mikina je celorozepínací a je vybavena dvěma kapsami na zip a náprsní kapsou na zip.

1028649_3033-micron-grey-black-front_1

Kilpi TANALI-M

Pánům to jistě bude slušet v mikině Kilpi TANALI-M, která je celorozepínací a má praktickou kapuci a dvě kapsy na zip. Mikina je vyrobena ze stretchového materiálu OPTI-STRETCH, který je nejen elastický ale také příjemně hřeje.

1003950-1_kilpi-tanali-m-tmave-seda-kopie_1 

Husky Pánská mikina z merino vlny Alou M

Skvělý funkční kousek, který se hodí pro nošení po celý rok je mikina z merino vlny Alou M. Mikina je dobře prodyšná, udržuje tělesnou teplotu a odvádí pot od těla. Alou M má vnější kapsy s bočním zipem, vnější náprsní kapsu se zipem, ploché švy a zdvojené manžety rukávů.

889824_husky-panska-mikina-z-merino-vlny-alou-m-bordo

Tipy na mikiny pro děti

Kilpi PREDA-JB

Chlapecká sportovní mikina Kilpi PREDA-JB je ideální pro nošení ve volném čase jako střední hřejivá vrstva. Mikina je celorozepínací, má dvě hlavní kapsy a kapuci a je ušita v pohodlném volném střihu Regular, takže vaši malí rošťáci budou mít dostatek prostoru pro volný pohyb.

Kilpi ERIN-J

Nezapomněli jsme ani na malé parádnice, kterým to bude jistě slušet v mikině Kilpi ERIN-J v hezkém růžovém odstínu.
ERIN-J je vyrobena ze 100% polyesteru (hebký, plyšový materiál) s celorozepínacím zipem, vysokým límcem a dvěma kapsami na zip.

 

1058028_kilpi-preda-jb-zelena 1057872_kilpi-erin-j-svetle-ruzova