HUSKY DAYS s až -50% rozdílem od doporučených cen. Akce trvá jen do 6.5.

Marcel testuje: termoprádlo Active Winter

autor-3

Marcel Fronko

Nejteplejší termoprádlo z kolekce ACTIVE WINTER by nemělo chybět ve výbavě každého sportovce či milovníka hor.

 

Hlavní přednosti Active Winter

  • špeciálne ploché švy
  • prekrytie zipsu pri brade
  • anatomicky tvarovaný strih
  • vsadky v podpazuší pre maximálne pohodlie

Husky Active Winter nabízí ve více variantách a barvách pro muže i ženy. Termo kalhoty v tmavě modré a antracitové. Triko dokonce se zipem u krku nebo bez něj. Dámy jej najdou v atraktivní fíkové barvě. Už na první dotek působí materiál velmi příjemně, komfortně a hřejivě. Zároveň vypadá dostatečně odolně, elasticky a kvalitně.

OM-blog44 (6)_1

Hřejivost se mi potvrdila už při prvním stoupání

Spodní i vrchní vrstvu jsem otestoval v zimních podmínkách Západních Tater. Hřejivost se mi potvrdila už při prvním stoupání. Navzdory minusovým teplotám shazuji všechny vrstvy kromě samotného termoprádla. Skvěle funguje odvádění vlhkosti, zachování hřejivosti navzdory pocení a odolnost vůči mírnému větru. Přidaný elastan zajišťuje elasticitu a dokonale se přizpůsobí tělu nejen při chůzi, ale také lezení a běhu. Moje standardní velikost M sedí skvěle.

OM-blog44 (9)_1

Pre aktívne používanie

Ploché švy jsou kvalitně zpracovány a určitě by měly vydržet několik sezón aktivního používání. Příjemně mě překvapilo, že i po celodenní náročné túře tričko nijak nezapáchalo, což bych u oděvu primárně z nylonu neočekával. Trošku jsem měl obavy, že i toto triko, podobně jako merino, zanechá na zádech žmolky od batohu. Naštěstí to dopadlo dobře.

Termoprádlo Active Winter velmi příjemně překvapilo. Skutečně jsem nenašel žádné negativum, i když je pravda že bylo testováno jen dvakrát na kole a jednou během túry. Působí atraktivní a určitě nezklame.

OM-blog44 (8)_1

OM02

OM-blog44 (7)_1