HUSKY DAYS s až -50% rozdílem od doporučených cen. Akce trvá jen do 6.5.

Michal testuje: plněný zimní kabát Nelidas M

autor7

Michal Petrů

Novohradské hory pod bílou peřinou, konečně! Do batohu dávám náhradní merino prádlo, termosku s čajem a na sebe bundu, kterou jsem si nechával až na tu pořádnou, pravou zimu. A chybu jsem rozhodně neudělal, ba naopak.

 

Pohodlná bunda se spoustou kapes

Bunda NELIDAS je zatím ta nejteplejší bunda, kterou jsem doposud měl možnost nosit. Fungování v teplotách, které atakují mínus 15 stupňů celsia je hračka i pokud si pod ní vezmete jen lehké funkční prádlo.

Zprvu mi dělalo maličko problém orientovat se v těch mnoha kapsách, které bunda má, ale po čase to považuji za velkou výhodu. Zejména vyteplené „odpočinkové“ kapsy na předním díle jsou opravdu super.

OM-blog44 (9)

Jelikož jsem do Novohradských hor vyrazil za různými zimními aktivitami, ocenil jsem i perfektně anatomicky tvarované rukávy například při řízení psího spřežení, či dovádění na sněhu v závodním speciálu.

Stejně tak možnost rozepnutí bundy odspodu při řízení je velmi praktická věc. Samozřejmostí jsou pak stahovací tkanice na úpravu obvodu pasu či kapuce. 

Zahřeje ve městě i v přírodě

Bunda byla mnohokrát dlouhodobě pod silnou vrstvou sněhu, ale na jejích vlastnostech to vůbec nic nezměnilo, stále perfektní teplo a sucho. Materiál, ze kterého je vyrobena působí velmi odolně proti oděru a například nánosy bahna, které jsem si z jízdy dovezl, šly po uschnutí velmi dobře oklepat.

OM-blog44 (10)

Díky elegantnímu střihu jsem si bundu NELIDAS oblíbil i při běžném „městském“ nošení, takže mi teď dělá perfektního parťáka téměř po celý týden.

Teď už jen doufat, že nám tu zima ještě nějaký čas vydrží a já budu moct využít všechny vychytávky které tahle bunda má pěkně naplno.

Hlavní přednosti bundy NELIDAS M 

  • Podšívka kombinovaná s kožešinou
  • Dvoucestný hlavní zip krytý légou
  • Překrytí zipu u brady
  • Šířka pasu regulovatelná stahováním
  • Anatomicky tvarované rukávy v oblasti loktů pro komfort pohybu
  • Upravitelná šířka dolního okraje rukávů
  • Okraje rukávů zpevněné lemy pro větší odolnost
  • Kapuce upravitelná stahováním/kšilt zpevněný kosticí

785964_husky-pansky-zimni-kabat-nelidas-m-horcicova 785958_husky-pansky-zimni-kabat-nelidas-m-cernomodra 893853_husky-pansky-zimni-kabat-nelidas-m-deep-khaki 893856_husky-pansky-zimni-kabat-nelidas-m-dark-blue